5 resničnih dejstev o ALU stavbnem pohištvu

ALU stavbno pohištvo

Ko gre za ALU okna in vrata, okoli nas obstaja kar nekaj resnic in neresnic o njihovi kakovosti, zmogljivosti in primernosti. Tu smo, da preverimo 5 resničnih dejstev o ALU stavbnem pohištvu.

ALU oknaResnica: ALU stavno pohištvo je močno in vzdržljivo

ALU okna in vrata so znana po svoji trdnosti. Lahko prenesejo težke vremenske razmere in je manj verjetno, da se bodo deformirala, počila ali razširila v primerjavi z lesom ali PVC. Zaradi tega so idealna za velike steklene površine in minimalistične oblike.

Resnica: Aluminijasta okna in vrata nudijo eleganten in moderen videz

ALU stavbno pohištvo je zaradi svoje trdnosti tanjše v primerjavi z drugimi materiali. To omogoča večje steklene površine, ki nudijo sodobnejšo estetiko in boljši pogled.

Enako je s številno izbiro barv in oblik, ki samo še dodajo k raznolikosti in eleganci.

Resnica: Aluminijasta okna in vrata so okolju prijazna

Aluminij je material, ki ga je mogoče dobro reciklirati. Sodobna aluminijasta okna in vrata so lahko izdelana iz visokega deleža recikliranega aluminija, po izteku življenjske dobe pa jih je mogoče ponovno reciklirati, s čimer se zmanjša njihov okoljski odtis.

Resnica: ALU okna in vrata so odporna proti ognju

Aluminij kot mateiral je negorljiv in ne gori, zaradi česar je varnejša izbira za okna in vrata v požarno nevarnih območjih ali stavbah s strogimi predpisi glede požarne varnosti.

Ne pozabite! ALU stavbno pohištvo se odlična poda zimskim vrtovom, za katere so specialisti pri podjetju MCA Inženiring.

ALU vrata

Resnica: Okvirji nudijo odlično odpornost na vremenske vplive

ALU okna in vrata so zelo odporna na vremenske vplive, vključno z dežjem, UV žarki in močnim vetrom. Ohranjajo svojo strukturno celovitost in videz tudi v ostrih podnebjih, zaradi česar so odlična izbira za obalna območja ali ekstremne vremenske razmere.

ALU stavbno pohištvo je resnično dobra izbira

Z izbiro aluminijastih oken in vrat ne sledite le resničnim dejstvom, temveč vlagate v kakovost in izgled vaše nepremičnine, prispevate pa tudi k bolj trajnostni prihodnosti. Pri tem vam bodo pomagali strokovnjaki MCA Inženiring, ki vam bodo stali ob strani od prve ideje do zaključne izvedbe in še dlje.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

mca@t-1.si | Spletna stran

SEO urednik

Prejšnji članekTelefon se ne polni več: poskusite teh 7 stvari, preden pohitite na servis!
Naslednji članekKako hitro in enostavno razsvetliti vaš dom ali delovno mesto z naravno svetlobo?
Logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Žiga Kastelic
mca@t-1.si | Spletna stran

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.