Postelje BoxSpring – Novi trend razvajanja

Lebdeča postelja BoxSpring

Postelje BoxSpring navdušujejo domače in tuje ljubitelje posteljnega udobja in čudovitega hotelskega dizajna. Glede na to kaj pravijo mediji o postelji BoxSpring, postelje BoxSpring skrbijo za razvajanje brez slabe vesti.

Če si želite kvalitetno posteljo, ki združuje moderen dizajn s svojo osebno noto, vrhunskim udobjem glede na vaše želje in je za povrhu izdelana tako, da bo z vami dlje kot si mislite, je postelja BoxSpring prava izbira za vsako spalnico.

Zdaj lahko soustvarite svojo posteljo BoxSpring

Če govorimo o postelji BoxSpring, ki nastaja na domačih tleh, gre tukaj resnično za personaliziran pristop. Ta oblazinjena postelja prinaša pravo svežino v spalnem programu. Lahko rečemo, da so tipske in serijsko izdelane postelje v zatonu, v porastu pa vsekakor postelje BoxSpring, ki s čudovitim dizajnom in lebdečim videzom navdušujejo tudi najbolj zahtevne ljubitelje prestižnega spanca. To še posebej velja za posteljo BoxSpring Fly.

Postelja BoxSpring v ambientu

Postelje BoxSpring predstavljajo slovo od kompromisov

Postelje BoxSpring, ki se izdelujejo pod okriljem ekipe podjetja Maremico, omogočajo izbiro skoraj vsakega delčka te čudovite usnjene postelje. Po lastnih željah lahko pri tej postelji izberete dizajn, končno višino postelje, barvo, vrsto materiala za oblazinjenje, trdoto in udobje všitega ležišča. Slednje je redkost, ki narekuje novi trend elegance spanja.

Pozdravljamo trajnostne rešitve, ki jih prinaša postelja BoxSpring

Gre za trajnostno izdelano visoko posteljo BoxSpring. Njihova tehnična ekipa jo lahko čez čas pretapicira in po potrebi obnovi dotrajan del. Kot pri avtomobilu, ko zamenjate dotrajane gume, zavore, končnike … lahko pri tej BoxSpring postelji zamenjate dotrajano prevleko, osvežite udobje všitega ležišča ali spremenite barvo oblazinjenja. Prijazno do denarnice in okolja.

logo BoxSpring
trgovina@maremico.si

BoxSpring postelje, izdelane v Spalnem centru Maremico, so plod slovenskega oblikovanja in izdelave.

Prejšnji članekZnanstveniki razvili solarne panele, ki delujejo tudi ponoči
Naslednji članek‘Vampirske naprave’, ki jih morate izklopiti iz elektrike, ker porabijo veliko energije
logo BoxSpring
trgovina@maremico.si

BoxSpring postelje, izdelane v Spalnem centru Maremico, so plod slovenskega oblikovanja in izdelave.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.