S trdnim korakom smo vstopili v jesen, ko se dnevi krajšajo, mrzle temperature pa v nas prebudijo željo po počitku in razvajanju. Hladne večere preživljamo pod odejo, družbo pa nam dela skodelica vroče pijače. Katera pijača je bolj hranila za naše telo in duha kot vroča čokolada?
Slovenski proizvod družinskega podjetja
Vroče čokolade Chocomar izdeluje goriško podjetje Rokmar d. o. o., ki deluje že od leta 1991. Podjetje je znano po dveh stvareh – sladoledu in vroči čokoladi. Izdelujejo namreč sestavine za sladoled, iz katerih sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. V hladnejših letnih časih pa izdelujejo vročo čokolado Chocomar, ki jo lahko pripravimo tudi sami doma.
Vroča čokolada brez glutena in palmovega olja
Pri Rokmarju se zavedajo pomembnosti skrbi za okolja, zato v njihovih izdelkih ne najdeš palmovega olja. Ta je namreč povezan z krčenjem gozdov, izpusti toplogrednih plinov, izkoriščanjem delavcev in otroškim delom. Vroče čokolade prav tako ne vsebujejo glutena, ki je eden pogostejših alergenov.
21 izvrstnih okusov
Na voljo je kar 21 različnih okusov vroče čokolade Chocomar. V ponudbi so klasični okusi, kot so mlečna, bela in temna, najdete pa tudi bolj eksotične okuse, kot so bela pistacija, chili in menta. Ljubitelji vroče čokolade bodo navdušeni nad bogatimi in nenavadnimi kombinacijami okusov.
Zaupajte kvalitetnim sestavinam slovenskega izvora
Vse vroče čokolade Chocomar so narejene v Sloveniji, v njih najdete samo najbolj kvalitetne sestavine. Priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na spletni strani Chocomarja, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu, kjer boste našli inovativne recepte za uporabo vroče čokolade. Pa dober tek!
Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.