Kombinacija čokolade in sadja je vedno dobra, ena izmed najboljših pa je zagotovo simfonija čokolade in višenj. Sladkoba čokolade se namreč odlično dopolnjuje s kislostjo višenj, ki okus ponesejo na višnji nivo. Ste že poskusili sladoled s tem okusom? Zagotavljamo vam, da vas bo navdušil!
Za izdelavo sladoleda Rok chéri potrebujete:
- 1000 gramov mlečne baze
- 50 gramov aromata ROK CHÉRI
- 30 gramov glazure MIRROR GLAZE ČOKOLADA
- 30 gramov dekorja AMARENA
Navodila za pripravo
-
V mlečno bazo dodamo aromat ROK CHÉRI.
-
Ko je sladoled pripravljen, ga nekaj izmečemo v ohlajeno banjico, nekoliko zgladimo ter dodamo glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA, spet izmečemo nekaj sladoleda, katerega prelijemo z dekorjem AMARENA. Postopek ponavljamo do želene višine.
-
Zadnjo plast zgladimo ter prelijemo z dekorjem AMARENA ter glazuro MIRROR GLAZE ČOKOLADA.
Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.