Pasijonka ali marakuja je izredno osvežilen sadež, ki tudi pri nas pridobiva na priljubljenosti. Še posebej okusen je poleti, ko nam zaradi vročine dišijo bolj osvežilni okusi. Marakuja v sladoledu? Obvezna sladica tega poletja!
Za izdelavo sladoleda MANGUJA potrebujete:
- 1000 gramov mlečne baze
- 80 gramov aromata marakuja
- 50 gramov dekorja mangobel
Navodila za pripravo
-
Za izdelavo sladoleda najprej pripravimo mlečno bazo in dodamo aromat MARAKUJA.
-
Pripravljenemu sladoledu med izmetavanjem iz stroja dodajamo dekor MANGOBEL.
-
Banjico lahko pripravimo ravno ali v hrib. Za ravno banjico najprej izmečemo nekaj sladoleda, plast poravnamo in jo premažemo z dekorjem. Postopek ponavljamo do želene višine.
Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.