Obožujete kisle okuse? Ta torta je za vas! Robidi smo dodali še jagodo, ki poskrbi za popolno ravnovesje med sladkobo in svežine. Sledite spodnjim korakom in pripravite slastno torto Robida!
Predhodno spečemo vaniljev biskvit.
Za kremo potrebujemo:
- 500 g smetane
- 500 g vode
- 100 g sladkorja
- 180 g topgela
- 150 g aromata CHEESECAKE
- 50 g aromata ROBIDA
Priprava kreme: Najprej do srednje trdote stepemo sladko smetano. V drugi posodi dobro premešamo ostale sestavine za kremo, tako da ni grudic in jih prilijemo k stepeni smetani. Mešamo z mikserjem na nizkih obratih cca 2 minuti.
Za sadni disk potrebujemo:
- 70 g topgela
- 60 g vode
- 150 g dekorja JAGODA
Priprava sadnega diska: Vse sestavine odtehtamo v posodo in premešamo z mikserjem. Dobljeno maso prelijemo v silikonski model in zamrznemo v šokerju.
Torto dekoriramo z glazuro Mirror Glaze jagoda.
Najboljši okusi slovenske proizvodnje
Najboljše sestavine za torte boste našli pri Rokmarju, kjer poudarek dajejo na kvaliteti sestavin in enostavnosti priprave. Celotno ponudbo njihovih izdelkov najdete na njihovi spletni strani, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu.
Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.